Event Power

Mandskab, materiel og rådgivning til events i hele Danmark

Brancherelevant erfaring
Med mere end 25 års erfaring i Branchen og 12 års ansættelse hos Roskilde Festival, har Peter Dilling mere viden end de fleste indenfor event verdenen.

Store som små arrangementer
Om det er en lille vejfest eller en hel festival, kan Event-Power ApS til hver en tid stille med både mandskab, materiel og rådgivning til events i hele Danmark. Tag ikke fejl af hvor vigtigt planlægningen er, ligesom at få talt projektet godt igennem med både kunde og produktion, herunder andre leverandører. Netop denne del er vi også specialister i, så er I ved at starte et nyt projekt op, så tag os gerne med på råds.

Forskellige eventtyper
Igennem tiden er det blevet til en masse forskellige typer events. Roskilde Festival har fyldt meget, men også opstarten og projektering af både Royal Arena og den nye K.B. Hallen, har Peter Dilling været dybt involveret i.

Af andre gode kunder som vi bl.a. arbejder for kan vi nævne Sparta, hvor vi laver både Copenhagen Marathon, Royal Run, CPH½ samt DHL Stafetten i København, hvor vi også hjælper Stafettelt med at lave el i hele den store teltlejr.

Til hverdag er vi tilstede ved alle arrangementer som K.B. Hallen afvikler, lige fra store koncerter til sportsarrangementer og firmaarrangementer.

Event Power - el-installatør til store som små events og arrangementer
Vil du vide mere?
Kontakt os og hør mere om vores arbejde.