Om Dilling El

Udførende el-installatør

Autorisationskrævende el-arbejde
Dilling El ApS er din el-installatør og hjælper med alle former for el-installationer ved nybygning, ombygning og renovering. Vi løser som elektrikerfirma autorisationskrævende el-arbejde med faglig stolthed og naturligvis efter gældende lovgivning, så du kan være sikker på, at dit el-arbejde er i trygge hænder.

Den rette løsning for dig
Vi finder sammen med dig som kunde, de rette løsninger inden for elinstallationer, LED-belysning, netværksløsninger og energibesparelser – vi garanterer en høj kvalitet hver gang! Dilling El ApS står klar til at hjælpe private, offentlige institutioner samt erhverv.

Den gode oplevelse
Det er vigtigt for os, at du som kunde får en god oplevelse, og derfor prioriterer vi at give dig gennemskuelige tilbud med klart og tydeligt indhold. Du får altid grundig instruktion med, når vi udfører installationer. Og så leverer vi til aftalt tid. Vi følger med i udviklingen inden for vores fag, og derfor kan vi tilbyde dig de bedste løsninger i højeste kvalitet. 

Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på telefon +45 46 46 12 34 eller på mail info@dilling-el.dk.

Vi udfører

Dilling El ApS - Autoriseret el-installatør i Roskilde
Vil du vide mere?
Kontakt os og hør mere om vores arbejde.