Job hos os

Dine muligheder

Fast servicemontør
Vores faste servicemontører er nøglepersoner, der sikrer, at vores tekniske udstyr og installationer fungerer problemfrit. Opgaverne kan omfatte alt fra installation, vedligeholdelse og reparation af elektriske systemer til teknisk support.

Freelance event-elektriker
At være freelance event-elektriker indebærer spændende udfordringer og muligheder. Vores freelance event-elektrikere arbejder på forskellige projekter og begivenheder. Din opgave er at sikre, at elektriske installationer og udstyr fungerer optimalt under events, herunder koncerter, messer og festivaler.

Hands på timeløn
Som Hands på timeløn deltager man i forskellige opgaver. Dette involverer praktisk arbejde, problemløsning eller f.eks. assistance ved events.

Arbejdsmænd
Som arbejdsmand hos os løser man praktiske opgaver i forbindelse med vores events. Jobbet kræver, at man er hårdtarbejdende, pålidelig og klar til at bidrage til at gøre begivenheder til en succes.

Lærlinge
Vi søger løbende engagerede lærlinge, der ønsker at lære og vokse inden for branchen. Som lærling hos os vil man få nyttig viden og praktisk erfaring.

Ledige stillinger

Vil du vide mere?
Kontakt os og hør mere om vores arbejde.